I Know a Guy

I Know a Guy är en fullskalig servicepartner för företag
och fastighetsägare. Det innebär att vi tar hand om receptionen, kontoret, upphandlar städbolaget, fixar kaffemaskinen, projektleder hantverkaren eller fixar julfesten. Allt det där som du varken vill, hinner eller
orkar lägga tid på – så att ni kan fokusera på er verksamhet.

Adress: Stockholm – Sergels Torg 12

www.iknowaguy.se

PROPUS Med människan i fokus

Propus AB är ett företag som hjälper företag, anställda och privatpersoner att nå ett hållbart arbetsliv. Vi gör det genom att se och sätta människan i fokus. Vi vet genom lång erfarenhet att det krävs olika insatser beroende på uppdraget samt hur resan skall se ut. Vi vet att det är skillnad på coaching och coaching och vi vägleder individer och företag som bestämt sig för att de vill och vågar förändra och förbättra. Vi vill stärka, utmana och ge nya perspektiv till de vi coachar.

Med kontor i Söderhamn, Hudiksvall, Bollnäs, Edsbyn och Ljusdal.

www.propus.se

 

JobMatch är ett pedagogiskt och lättolkat testsystem för rekrytering och utveckling. Systemet går att använda direkt och utan krav på utbildning. Med vårt matchningsverktyg, där du kan matcha en person mot någon av våra 145 kravprofiler har du troligen marknadens vassaste och mest träffsäkra prognosverktyg för arbetsprestation. JobMatch Sweden hjälper verksamheter att rekrytera och utveckla chefer och medarbetare med hjälp av träffsäkra arbetspsykologiska tester. Vi erbjuder ett komplett testsystem som omfattar allt ifrån kortare screeningtester till karriärtest, teamprofiler och djupgående personlighetstest samt logik- och begåvningstest. Vi tror att människor mår bra på jobbet, blir engagerade och tar ansvar i samma grad som de matchar de arbetssätt som deras tjänst kräver, samt har tillräckligt med utmaningar som matchar deras talanger.

https://www.jobmatchtalent.com/